Volt 

ICOmustra Volt1

…avagy ilyen volt az ICOmustra legutóbbi adása.

Elindult a blogunk is, mert a videó nem elég. Apropó egy kis bemutatkozás: Viktor (valamikori 96.4ROXY radios, Viclondonban podcaster, sitdown-comedian, videomanias interfesz designer, csillapithatatlan gondolkodo, ) és jómagam Gabriel (ex mérnök, majd marketing tanácsadó, később Koreában élő blogger, startupper és non-profit szervezet társalapító és jelenleg kriptovaluta-befektető). Szóval itt vagyunk mi ketten és a Facebook Crypto Trader Hungary zárt csoportjában minden hétfőn este 8-tól ICO-kat mustrálunk.

Ez itt az első 2017. auguszus 14.-i adás , amely élőben ment le a Facebookon. ezért a közepes minőség, de mindez mit sem számít mert jó volt a hangulat és a nézőink állítólag élvezték az egészet. Mivel új YouTube csatorna voltunk, ezért szeletekben kellett feltöltenünk a részeket, de itt a Volt1-es lejátszási listája, hogy egyben láthasd az egészet:

Szeretsz vagy utálsz minket?

Hiszitek vagy sem, mindezt full ingyen mindenféle hátsó-, első-, oldalsó-, rejtett- szándék nélkül… Persze ha akad köztetek olyan, aki a mi tanácsainknak hála gazdagodott meg rettenetesen és úgy érzi, hogy a karmát meg kell vesztegetni, íme az Ether / Bitcoin címünk (persze küldhettek töltött-káposztát is).

ETH:
0x1541191AbEd76ec9c7F9D531f74911515a85Df42

BTC:
368ptRH7mcnxpJ1tdn4FHDWGH9vk59JLDd

TKC:
fiNOmtOlTotTKAposZTacoInszOValeZZelisFizetHetSz

Facebook Comments

Oszd meg! De csak ha tetszett!

Related posts