Tipp 

ICO Token vásárlása Ethereummal

A legutóbbi Crypto Trader csoportos live adásunk után záporoztak a kérdések. A legtöbb a “na de hogyan is tudok én token-t venni?” témakör köré csoportosult. Időm nem nagyon volt feldolgozni és írni erről, de az interneres közösségnek hála Zsolt ráérzett a problémára és készített egy videót, amit én örömmel most meg is osztanék.

A tokendata.io ugyebár azokat az ICO tokeneket sorakoztatja fel, amelyek épp eladásra várnak. (Néha azt érzem, hogy a magyar nyelv már nem fedi le az összes kifejezét és ügyetlen minden ha nem használhatok hunglisht. Gondoljunk csak a token nem részvény, a token sale, nem eladás… értitek).

Zsolt az Ether-t MyEtherWallet (online weboldal) pénztárcában tartja, mely támogatha az úgynevezett ERC20-as szabványt. Erről elég annyit tudni, hogy képes tokenek tárolására is, ellentétben pl. a Kraken, Bittrex stb. (kriptovaluta kereskedői platformokkal), vagy pl. a Coinbase stb. (egyéb pénztárcákkal).

Ami még érdekes lehet, hogy Zsolt nem bízza a véletlenre a biztonságot, hiszen hardveres megoldással tárolja biztonságosabban az ETH-t. Erre való a videóban is látható Ledger wallet, amely megérne még pár írást. A videóban látható folyamatról annyit, hogy a MyEtherWallet böngészőn át éri el a Ledgeren tárolt ETH-t és gyakorlatilag csak egyszer van pénzmozgás.

Amit a videóban látunk majd, az gyakorlatilag BlockCAT ICO token vásárlása ETH-ért:

Köszönjük Zsolt!

Ha hasznosnak találod kérlek oszd meg ez a cikket, hogy a barátaid is tanulhassanak belőle. Azt ne feledjük, hogy attól függetlenül, hogy mi már ezeket a dolgokat értjük egyénenként rajtunk is múlik, hogy fejlesztőként vagy fogyasztóként is egy tudatos és értelmes kripto és decentralizált társadalmat építsünk.

Facebook Comments

Oszd meg! De csak ha tetszett!

Related posts