ICO Rövid mustra Uncategorized @hu 

Rövidmustra – Crowd Machine

Charlie Shrem-tol jot az info, meg kellett hat szimatolni mi is ez a cucc amirol azt irta eddigi legnagyobb befektetese.
(Az ex bitcoin-milliomos aki most elvileg mar csak mosogatofiu)

Charlie-tol jott tehat a tipp, es jutottunk a CrowdMachine projecthez kozelebb es kozelebb, ..
Sot olyan kozel hogy fel is vettuk a kapcsolatot Kurt Pfluger-el aki volt olyan kedves es nehany levelvaltas utan meg is adott nekunk minden szukseges dokumentumot amivel legalisan, szepen reszt vehetunk a PRIVATE pre-saleben remek kedvezmenyekkel.

Na de hogy mit is csinal a Crowdmachine.
Graig Sproule masik cegehez hasonloan a (Metavine.com) kodolas nelkuli applikacio epitesben segit cegeknek akik gyorsan/egyszeruen kivannak vallalatuk szamara alkalmazasokat epiteni sajat igenyeik szerint.
A technologia felhasznalobarat reszet , sot magat az otletet az egyszerusitesre szinte egy az egyben emeltek at a Metavine-tol, ami a lenyeges valtozas az a blokklanc-okra valo alkalmazas.
Vagyis a crowdmachine szuperszamitogepe amolyan tovabb szofisztikalt verzioja az evek ota fejlesztett progamnak. -tapasztalat, adatok, legyurt kihvasokkal ugrik neki ennek az uj fejezetnek a ceg.

A csapat nagyjabol a regi, de a lenyeges valtozas talan a CTO szemelye hozza Ben Gorlick (ex blockstream) aki eleg eredetien kozeliti meg a conszenzus temajat.

A blokklanc-fuggetlen implementaciohoz egy ugynevezett Agoric conszenzus metodust talalt ki Ben amivel elvileg gyorsabbak es okosabbak lesznek az okos-szerzodesek. Errol Kurt baratunk irt egy teljesen ertheto magyarazatot (klikk ide az irashoz)

A token-ekoszisztema a POE (Proof of Execution) kore epul. Tehat a halozatban resztvevo gepek nem feltetlenul versenyeznek egymassal hogy kinek van a legnagyobb szamito ereje,mint a POW-nel, hanem a program a feladatokat darabokra bontva”okosabban osztja szet” a gyorsabb okosabb futtatas erdekeben. (-ha jol ertjuk a viziot. Ha nem , akkor csak tessek minket kijavitani)

A halozatben reszt vevo ezkozok jutalmul tokent kapnak, csak ugy mint a kiegesziteseket gyarto fejlesztok akiknek a programjait futtatjak az elemekbol epitkezo felhasznalok.
A gyorsan osszerakott alkalmazasokat futtatasara elvileg a Crowd Machine Token (CMCT) -re lesz szukseg.

Token-ecoszisztemaval kapcsolatosan reszletes update-eket a ceg Medium blogjan erdemes olvasni.
Az elemeket gyarto fejlesztok bevonzasa,motivalasa es az alkalmazasokat hasznalo cegek asztalhoz ultetese nem lesz kis feladat de a csapatot tapasztalt rokak viszik, eleg szolid tech-el es uzleti halozattal viszik elore a crypto-forradalmat.

 

ha jonnel hozzan becsatlakozni a presale-be
katt ide: https://facebook.com/groups/icomustra

állapotfrissítés a pool-al kapcsolatban:


Related posts