Hosszú mustra ICO 

Hosszúmustra – FarmaTrust (FTT)

A FarmaTrust egy londoni Chain PH Ltd. névvel bejegyzett startup mely azt a nemes célt tűzte ki, hogy a maga blockchain techológiájával felveszi a harcot a gyógyszerhamisítás elleni fronton. A probléma valós és erről az oldalukon is találunk videókat. Az egyik legmeghökkentőbb talán a CNN pakisztáni tudosítása:

A probléma tehát valós és világviszonylatban a gyógyszeripar nem tud mit tenni. Most itt vonatkoztassunk el attól, hogy a mi régiónkban minden vény alapon történik és hivatalos gyógyszertárakban vesszük át a gyógyszereinket. Világviszonylatban ez nincs így: a neten rengeteg a hamis Viagra, Angliában és az USA-ban is sok gyógyszert már kisboltokban, benzinkutakon is meg lehet venni. A kevésbé fejlett országokról pedig még nem is beszéltünk.

A FarmaTrust a gyógyszer követését kívánja blokkláncra helyezni, kezve a gyártótól egészen a végfelhasználásig. Személy szerint számomra továbbra sem világos, hogy a pakisztáni példát említve a hamis csomagolás (mert ez szinte tökéletesre sikerül, ezzel finomítva az átverést) hogy szűrhető ki. Ha ugyanaz a vonalkód kerül minden csomagolásra akkor azt a dobozt kell lemásolni. Ellenben ha minden doboz egyedi kódot kapna… Ilyen és hasonló kérdéseket szeretnénk feltenni Bohus Eszternek, aki a cég globális marketingjéért és üzleti kommunikációjáért felelős manager. Eszterrel remélhetőleg sikerül egy interjút is készítenünk.

A mustrákat egy ideje igyekszünk a 4T köré építeni, azaz, technológia, team, timeline és token ököszisztéma… ezért úgy tűnik a rövidmustráknak vége. Ha következetesek akarunk lenni, 10 percbe nem fér már bele az ICOmustra… Következzen tehát a FarmaTrust ICO hosszúmustránk:

A FarmaTrust idáig egy banglades-i gyógyszeripari céggel szerződött, akiknek segített egy újfajta ellátási lánc fejlesztésében, valamint előzőleg már szó volt egy szerződés a Mongol Kormánnyal is:

The blockchain start-up has previously signed a MOU with the Mongolian government (12 February, 2018) to pilot a one-year project aimed at preventing the creation and distribution of counterfeit medications. The project will include both governmental and non-governmental parties in Mongolia, including the Mongolian e-Government Center NGO.

Az ellátási láncról és a token szerepe egy ábrán:

FarmaTrust supply chain ecosystem engagement
FarmaTrust supply chain ecosystem engagement

 

A projekt minden esetre érdekes. Hiányoljuk viszont a fejlesztők jelenlétét, illetve bizonyára van fejlesztő (június 1-én már jön a prototípus), csak nem esik semmi szó róluk. Ugyanitt, nincs semmi GitHub forrás sem. Reméljük összejön az interjú Eszterrel és minden kérdésre választ kapunk.

Rövid adatok

Név: FarmaTrust

Weboldal: farmatrust.io

Blockklánc: Ethereum (ERC20)

Token szimbólum: FTT (amely HODL-al ZOI tokent generál, amely a későbbiekben felhasználható a ZOI oldalán)

SoftCap: 7 millió USD

HardCap: 20.250.000 USD (a cég össz felértékelése így 33.750.000 USD)

Kibocsátásra kerülő token mennyiség: 1 milliárd FTT (ebből 600 millió kerül értékesítésre, a többi marad a csapatnál, tanácsadóknál, partnereknél, stb.)

Whitepaper: https://farmatrust.io/sites/default/files/whitepaper/FarmaTrust_Whitepaper_v10.pdf

 

Észrevételedre, véleményedre nagyon kíváncsiak vagyunk, amelyet a zárt Facebook csoportunkban várunk (ha nem vagy még benn, igényeld meg tőlünk):

https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Ha szégyenlős is vagy, kérünk szavazz a Facebookon egy 1-essel (igen tetszik és befektetnék), vagy egy 0-val (nem tetszik) itt:

https://www.facebook.com/groups/icomustra/permalink/2101155483430984/

Köszönjük!

Related posts