Hosszú mustra ICO 

Hosszúmustra – PeerAtlas (ATLAS)

Orvosi információs portál, mely mindenek felett azt a problémát hivatott megoldani, miszerint az orvosok nem hatékony és legfrissebb kutatási anyagok alapján kezelnek betegeket. Ahogy a videóban is említem sok olyan tabletes alkalmazás létezik (pl. en.medshr.net) , amely segít az orvosoknak abban, hogy egy épp aktuális betegség vagy tünet mögött hatékonyan sikerüljön megtalálni a legjobb gyógymódot.

Az orvostudomány jelenlegi szentr grálja a „clinical research”, amelyet egy jogilag megtámogatott gyógyászati főleg gyógyszeripari tesztelés a betegek beleegyezésével természetesen. Ennek jogi háttere most bontakozik ki és más az EU-n és a világ többi régióján belül, erre még rájön a GDPR EU adatkezelési lépfene és a végeredmény egy komplex mindenki beszél róla de senki sem érti rendszer lesz. Ezt most egyetemi szinten oktatják és képzik a már praktizáló orvosokat és gyógyszeripari cégek managereit, stb. Ebbe a piacba gondolja a PeerAtlas, hogy az ő decentralizált megoldása majd orvosolja a helyzetet. A probléma csupán az, hogy amit 100 emberen teszteltek Amerikában és bevált, azt egy brit orvos nem fogja merni kipróbálni sem a járóbeteg rendelőben, de az operációs műtét során sem, mert szabályt sért, emberélettel játszik és elvesztheti az engedélyeit vagy akár börtönbe is kerülhet.

A „clinical trial” egyik fontos része az, hogy az adatokat hozzáértő orvosok dolgozzák fel és elemzik, majd tesznek ajánlatot az esetleges gyógymódra majd egy összetett jóváhagyási folyamat végén az a módszer, gyógyszer, eljárás, stb. engedélyezésre kerül. Ezt a PeerAtlas egy legyintéssel megoldja azzal. hogy mindezt blokkláncra teszi és előre feljogosított orvosokra bízza (akik jóváhagyják a rendszerben való megjelenést és ezért kapják az ATLAS tokeneket).

Az a világkép, ahol az orvos és a beteg az épp aktuális tudás birtokában belelovagol a naplementébe annyira szürreális (ráadásul illegális is a már leírtak értelmében), hogy az iscientia.com kapcsolat sem segít a helyzeten (az oldal egyébként elég rossz látogatottsági eredményeket produkál, ahogy a PeerAtlas legutóbbi videója is).

A videó amelyet amikor én néztem 280 alatti megtekintést hozott.


Gyere el és pacsizz velünk május 23-án Budapesten!


Az ICO egyébként a CEO Dr. Brad Madson több éves munkája, amelyet radiológusi diplomája után folyamatosan épített. Le a kalappal és értékeljük is az erőfeszítéseket, de valahogy ez kevés, ha a 4T szabály eszmerendszerén akarjuk értékelni az ICO-t. A Telegram közösség viszont jelentős növekedést produkált, amelyet személy szerint én a NEO körüli lelkes tábor hatásának tartok. Egy szó mint száz van mit tenni az egészségügyben, de nem mindenre az a megoldás, hogy blokkláncra visszük.

Rövid összefoglalás

Projekt név: PeerAtlas

Token név: ATLAS

Weboldal: www.peeratlas.com

White paper: https://www.peeratlas.com/whitepaper.pdf

Blokklánc: NEO

Soft cap: 5 millió USD

Hard cap: 15 millió USD

Kibocsátott token mennyiség: 100 millió ATLAS

Token értékesítési stratégia: 67 % kerül értékesítésre és ha nem megy el minden, akkor a fennmaradó rész 36 hónapig zárolva lesz

Private pre-sale adatok: a minimális beszállás 30 ezer USD

 

Hacacáré!

Ha véleményed van a projektről azt itt írhatod meg:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/permalink/2109716362574896/

Ha még nem vagy tagjai az ICO elemző zárt csoportunknak csatlakozz itt:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Természetesen ez csak egy információs, szórakoztató videó, amely nem számít befektetési tanácsnak.

Related posts