Hosszú mustra ICO 

Hosszúmustra – Sentinel Protocol (UPP)

Te mit tennél ha lenne 7218 ETH-d, amelyet valaki sikeresen el is lopna tőled? Nos a Sentinel Protocol CEO-jának a koreai származású Patrick Kim története valahogy így kezdődött. Az előzőleg is már biztonságtechnikával foglalkozó Kim barátaival megalapította az Uppsala Alapítványt, melynek szövődményeként most mi is részesei lehetünk a Sentinel Protocol ICO-nak. A névválasztás a Sentinel Chain után kicsit fura, de ebbe most ne is menjünk bele. Következzen a már megszokott 4T.

Technológia

A célkitűzéseket 3 részre oszthatjuk:

  1. A Sentinel Portal egy TRDB névre keresztelt „Thread Reputation DataBase” melynek feladata, a blokkchainen történt visszaélések, lopások letárolása és aktív kezelése. A cég weboldalán több példával is szemléletetik magának az portálnak a szerepét, vagyis azt, hogy pl. ha egy lopás történik hogyan követhető akár a crypto útja több walleten át egészen az exchange-ig, aholis nem kerül majd feldolgozásra (az exchangek API-on át kapcsolódnak majd a portálhoz). A partnerek között egyébként már most ott van az imToken és a CoinManager
  2. A Smart-Wallet egy Machine Learning azaz gépi tanulás által is erősített biztonsági wallet lesz.
  3. A D-Sandbox, avagy a „homokozó” feladata egyfajta biztosnágos felület ahova akár egy fertőzésgyanús fájlt is bedobhatsz és ott nyithatod meg (nem a gépeden, hogy megfertőzd azt és kaput nyiss a hackereknek). Röviden így írnánk le a cég által FDS-nek nevezett rendszert.

Token

Token leggyorsabban az adatbázisba való bejegyzéssel lehet kapni, amely a legkellemetlenebb dolog, hiszen képzeljük csak el, hogy egy lopás után nem az első lépés az, hogy azonnal jelented egy független szervezetnek az esetet, akik amúgy segíteni már nem tudnak, de „hogy mások vigyázzanak, azért szólok” lelkülettel épp UPP tokenhez szeretnénk jutni. Abszurd, de valamilyen köze már mindenkinek volt valami visszaéléshez. Elég csak az ICO kampányok alatt direktben Telegramon kapott „ide told az ICO cryptódat” címekre. Jelenteni valóból nem lesz hiány. A token körül van valami infláció és az ezt kiegyensúlyozni akaró airdrop kezdeményezés, de kicsit az egész még megfoghatatlan. Később ez is világos lesz, ahogy az is, hogy ki fogja majd igénybe venni a szolgáltatásokat és konzultációkat, amelyekért majd UPP-vel lehet fizetni. Az idő mindent eldönt, de a token rendszerben való körforgását nem nagyon érezni a jelenleg leírtak alapján. Bővebb információért érdemes megnézni John Kirch-nek a projekt szószólójának előadását az egyik ICON-os eseményen. Tanulságos, sok infót feldolgozó anyag, érdemes rászánni azt a bő negyedórát.


Lekvár: Gyere el a BlockChaineum Konferenciára és selfizz velünk!


Team

A már említett CEO Patrick Kim (Cisco, Palo Alto Networks, Fortinet, F5 Networks, Darktrace), Head of Operation Hae-Min Park (F5 Networks, Darktrace, Penta Security Systems) és John Kirch (Darktrace, Watchguard, Softbank, Bank of America) neveken túl szinte mindenki csapattag nagyon erős szakmai háttérrel érkezik. A csapatra tehát csakis nagyon erős jelzőkkel tudunk utalni.

Timeline

A portál nyilvános beta verziója júniusra várható, júliusban már elindul az amúgy ICON-ra tervezett és oda épített rendszer. Utóbbi különösen kihívás lesz, hiszen az ICON-on van még mit fejleszteni, mire képes lesz egy ilyen projektet teljes mértékben kiszolgálni, de bízzunk abban, hogy a csapat amúgy ICON-os szakértője JH Kim mindent megtesz majd a sikeres transzformációért. Az AI (illetve Machine Learning) novemberre kerül „bekötésre” és az FDS D-Sandbox main net 2019-ben indul majd el.

Reméljük a legjobbakat, hiszen a cél a blokklánc biztonsága és ennek a piaci szakértők szerint a Sentinel Protocol lesz az első „antivírus rendszere”.

Jöjjön a mustra!

… és egy rövid összefoglaló!

Projekt név: Sentinel Protocol

Token szimbólum: UPP

Weboldal: sentinelprotocol.io

White paper: sentinelprotocol.io/Sentinel%20Protocol%20Whitepaper%20English-2.pdf

Hard cap: 22 millió USD (a teljes piaci felértékelés 37 millió USD, mivel a tokenek 60% kerül értékesítésre)

Bónuszok: Ha érdekel a private-presale akkor katt az alábbi linkre. 30 ezer dollárnyi ETH-t kell összeszednünk 15%-ért, melynek bónuszai (csak a bónuszok!) 6 hónapra kerülnek lockolásra

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEHq3JuXlyc8FwpYfy7GybaZtH5S3YlYSegiOube26DS-pVg/viewform

Blokklánc: ICON (de jó is ezt leírni)

POOL

Benjiékkel szervezünk egy pool-t, hogy összerántsuk a 30 ezer dollárt, amelyért +15% bónuszokat kapunk (6 hónapig zárolva lesznek és nem lehet őket mozgatni, kiosztani). Ha érdekel a dolog itt tudod jelezni. Holnap (kedden) már indul a pre-sale és késő lesz, ezért jelezd, a csatolt form-ban, hogy mennyivel szállnál be és figyeld az emailjeidet. Természetesen ez mindenkinek a saját döntése, nyomozd meg, döntsd el, semmi sem kötelező és „mvm” azaz mindig van másik!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEHq3JuXlyc8FwpYfy7GybaZtH5S3YlYSegiOube26DS-pVg/viewform

HACACÁRÉ!

Ha véleményed van a projektről azt itt írhatod meg:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/permalink/2110388879174311/

Ha még nem vagy tagjai az ICO elemző zárt csoportunknak csatlakozz itt:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Természetesen ez csak egy információs, szórakoztató videó, amely nem számít befektetési tanácsnak.

Related posts