ICO Rövid mustra 

Rövidmustra – AERGO (AERGO)

Ha azt hiszed a Quarkchain által ígért 100 ezer tranzakció másodpercenként maga a blocklánc sebesség maximuma? Egy új alapítvány került a látkókörünkbe, név szerint az AERGO, amely 1 millió tranzakció lebonyolítását ígéri másodpercenként. Természetesen mi is felhorkantunk, de az anyagot feltétlen fel kellett dolgoznunk, akkor is ha az ICO csak augusztusban indul (a presale már folyamatban van).

A team egyébként London, Dél-Korea, Hong-Kong és New York lokációkon van szétszóródva. A Linkedin szerint Hong Kong-hoz sorolják magukat.

Mustra

A white paper vázlati stádiumban van még és lesz még mit bizonyítani. MVP nem áll rendelkezésre és a roadmap is 2019 végével záródik… Ettől függetlenül bizakodva és reményekkel telve várjuk az újabb híreket… Mi szóltunk, te pedig kövesd a csapatot és magát a projektet.

TE HOGY LÁTOD?

Gyere és írd meg a véleményed a zárt Facebook csoportunkban, ahol egy aktív és segítő közösséggel vitatjuk meg az ICO világ fejlesztéseit és történéseit.

Te befektetnél? Igen vagy nem? 1 vagy 0. Válaszodat az alábbi Facebook link alatt várjuk:

https://www.facebook.com/icomustra/videos/2060210574306690/

Ha még nem vagy tagjai az ICO elemző zárt csoportunknak csatlakozz itt:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Természetesen ahogy mindig ez csak egy információt átadó anyag és nem minősül befektetési tanácsnak. A te felelősséged, hogy megkutass nyomozz és befektess, mi csak információt adunk át.

Related posts