Hosszú mustra ICO 

Hosszúmustra – Origo Network (ORIGO)

A mai mustránk sem sikerült rövidre, épp ezért lett a neve ismét Hosszúmustra. Ez egyik oka a mélyebb magyarázatnak az, hogy az Origo Network ICO alapból olyan cryptológiai módszereket fog alkalmazni mint pl. a zero-knowledge proof amelyet ki kellett fejtenünk. Fény derül arra is, hogy mindez hogy kapcsolódik a „Hol van Waldo?” képeskönyvhöz, de amire leginkább büszkék vagyunk az az új stúdiónk. És itt kitérnék Viktorra ki dícséretet érdemel, mert tényleg nagyon coolra sikerült a berendezés és a fényviszonyok beállítása is.

Szóval csak tessék megnézni az alábbi videót és azonnal nekiugrani az ORIGO white list regisztrációjának. Mi szóltunk!

Ha tényleg szeretnél extra tokeneket kapni érdemes nekiesnek az Origo Network white paper-ének is, amely matematikai képletekkel magyarázza meg még a tokenek leosztását is. Ebből lesz a vizsga július 23-án. Köszönet a tippért Stock Daninak.

Mustra:

TE HOGY LÁTOD?

Gyere és írd meg a véleményed a zárt Facebook csoportunkban, ahol egy aktív és segítő közösséggel vitatjuk meg az ICO világ fejlesztéseit és történéseit.

Te befektetnél? Igen vagy nem? 1 vagy 0. Válaszodat az alábbi Facebook link alatt várjuk:

https://www.facebook.com/icomustra/videos/2071802506480830/

Ha még nem vagy tagjai az ICO elemző zárt csoportunknak csatlakozz itt:
https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Természetesen ahogy mindig ez csak egy információt átadó anyag és nem minősül befektetési tanácsnak. A te felelősséged, hogy megkutass nyomozz és befektess, mi csak információt adunk át.

Related posts