Hosszú mustra ICO 

Titkosmustra – Mt Pelerin (MPL, MPLIP)

Új titkosmustránk az Mt Pelerin kripto bank 4T-jét járta körbe. A projekt egy banki fejlesztésre szakosodott svájci csapatból nőtte ki magát, hiszen a CEO Arnaud Salomon ezelőtt az ibani.com és  Fintech Fusion után döntött úgy, hogy szeretne egy saját kripto fókuszált bankot indítani.

A kripto banktól nem csináljuk össze magunkat, hiszen nem ők az elsők és nem is az utolsók a sorban, akik ilyet építenek.

Említésre érdemes pl. a Change Bank (mustra itt), a BankToTheFuture vagy a MyCryptoBank akinek még saját ATM-je is van már (videó alul). És még sorolhatnánk a TenX, Monaco és más kártyákat, amely projektek vége úgyis a bankká válás lesz, nem is említve a fókuszáltabb bankolós projecteket mint az Ethlend, Salt, Lendingblock, vagy a Magyar project Inlock néven.

Private Sale – nemsokára zárul!

Ebben a fázisban security tokenek kerülnek kibocsátásra és értékesítésre.
(Tetszik emlékezni, mikor beszéltünk a security és utility tokenek közti különbségekről?)

Az MPL tokenek értéke 0.5238 svájci frank vagy ugyanennyi amerikai dollár (itt azért lehet okoskodni, hogy melyiket a jobb befektetni). A bank, illetve projekt 22% része kerül így ki a private sale-ben résztvevők tulajdonába. A bónusz 50%. A hard cap 5 millió CHF vagy USD.

Crowdsale (ICO) – majd csak az év végén jön!

MPLIP royalty tokenhez csak azok jutnak akik rendelkeznek a pre-sale-ben vásárolt MPL tokennel. A hard cap itt 78 millió CHF vagy USD. 1 MPLIP értéke 0.10 CHF-nek vagy USD-nek felel majd meg. Az early bird bonusokat figyelembe véve ez legalacsonyabb áron 0.08 CHF-ért vagy USD-ért kapható majd meg. Előnye, hogy a tokennel rendelkezők a cég illetve bank profitjának 20%-t kapják meg arányosan a befektetett tokenek tükrében.

ICOmustra

TE HOGY LÁTOD?

Gyere és írd meg a véleményed a zárt Facebook csoportunkban, ahol egy aktív és segítő közösséggel vitatjuk meg az ICO világ fejlesztéseit és történéseit.

Te befektetnél? Igen vagy nem? 1 vagy 0. Válaszodat az alábbi Facebook link alatt várjuk:

https://www.facebook.com/groups/icomustra/permalink/2170287979851067/

Ha még nem vagy tagjai az ICO elemző zárt csoportunknak csatlakozz itt:

https://www.facebook.com/groups/icomustra/

Természetesen ahogy mindig ez csak egy információt átadó anyag és nem minősül befektetési tanácsnak. A te felelősséged, hogy megkutass nyomozz és befektess, mi csak információt adunk át.

Related posts